Animatie Omnidots.com

Voor Omnidots.com hebben we de afgelopen periode mogen werken aan een animatie om te laten zien wat je allemaal met een SWARM kunt doen en hoe deze wordt gebruikt.

De SWARM is een trillingssensor. Deze wordt gebruikt om trillingen te meten en wordt vooral gebruikt in de bouw. Bouwers zijn vaak verplicht om aan te tonen of en hoe sterk de trillingen zijn bij de bouwwerkzaamheden. 

Het unieke aan de SWARM is dat het een product is wat van de grond af aan opnieuw is uitgevonden, zowel qua design als techniek. 

Omnidot bestaat pas 4 jaar maar verkoopt in meerdere landen in Europa en nu zijn ze bezig om Amerika te veroveren. 

De animatie zal vooral gebruikt worden op internationale beurzen waar Omnidots aanwezig is. Daarom is gekozen voor een Engelstalige voice-over. De animatie bevat veel maatwerk, we zijn trots op het eindresultaat!

 

Margreet van Omnidots over de samenwerking:

"Animaty heeft voor ons een mooie 2D animatie gemaakt over ons product, een unieke en innovatieve trillingsmeet-oplossing voor gebruik in de bouw. 
De prettige samenwerking naar het eindresultaat was essentieel, om zo in korte tijd tot een animatie te komen die goed weergeeft wat ons product zo uniek maakt. Wij kregen alle ruimte om mee te denken, en zowel het script als de animatie bij te sturen. Na de eerste versie van de animatie hadden wij behoorlijk veel wijzigingsverzoeken, en die werden probleemloos door Animaty opgepakt. Wij zijn blij met het eindresultaat, en hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren."
   - - -