Animatie voor schrijfster Judith Visser over autisme

Samen met schrijfster Judith Visser de afgelopen tijd mogen werken aan deze animatie over autisme.

De animatie verteld het verhaal van Judith en hoe zij als klein meisje de wereld ervoer om haar heen: een wereld vol prikkels.

Judith: “Als schrijver zit je niet alleen maar hele dagen achter je bureau, je bent ook regelmatig op pad om lezingen te geven. Naast de auteursbezoekjes aan middelbare scholen, over mijn boeken en de thema's daarin, word ik op andere plekken vaak uitgenodigd om te vertellen over iets heel anders: autisme. Dat vind ik belangrijk en dat doe ik graag. Ik vind het erg fijn dat men nu in slechts een paar minuten kan zien waar mijn lezingen over gaan en wat ze ervan kunnen verwachten. Het is door Animaty heel helder en treffend in beeld gebracht. De samenwerking met Gerald was erg prettig: hij had aan een paar woorden genoeg en ging meteen aan de slag. Ik ben zeer tevreden!”

Judith is te boeken via sprekersbureau Athenas: http://www.athenas.nl/sprekers/judith-visser.