Animatie ‘Zondagsleven’

Judith Visser is schrijfster en voor haar nieuwste boek ‘Zondagsleven’ hebben we deze animatie gemaakt.

Zondagsleven is het vervolg op Zondagskind. In Zondagskind volgen we Jasmijn en hoe zij als kind omgaat met autisme en hoe ze de wereld om haar heen ervaart. In Zondagsleven is Jasmijn volwassen en zien we hoe het is om in een wereld vol prikkels te leven.

Ik hou erg van boeken en verhalen en het was bijzonder om het Zondagsleven verhaal om te toveren tot een animatie. Judith bedankt voor de fijne samenwerking en natuurlijk heb ik Judith gevraagd waarom ze voor een animatie heeft gekozen. 

Judith: “Mijn uitgeverij vertelde me dat er vanuit de boekwinkels gevraagd werd of ik een promotiefilmpje wilde maken waarin ik vertel waar mijn boek over gaat, zodat zij dit kunnen tonen aan hun klanten. Ik dacht hierover na, maar besloot toen dat een animatie natuurlijk veel leuker zou zijn! Omdat ik eerder met Gerald heb samengewerkt weet ik dat hij altijd precies begrijpt wat ik bedoel en wat mijn wensen zijn, en daarom heb ik hem gevraagd de animatie te verzorgen. Ik ben zeer tevreden met het resultaat! De animatie maakt goed duidelijk waar mijn roman over gaat, en het spreekt veel meer tot de verbeelding dan wanneer ik een videoboodschap of iets dergelijks zou hebben opgenomen.”

De boeken van Judith worden uitgegeven via HarperCollins Holland.

Zondagsleven ligt vanaf 6 oktober in alle boekenwinkels!

   - - -