Skip links

Animaties voor webwinkels

Presenteer je webwinkel in een animatie

Wil je dat je bezoekers in 30 seconden zien wat jij verkoopt & wat jouw webwinkel uniek maakt? Laat het ZIEN met een animatie!

Hoe kun je een webwinkel animatie gebruiken:

  Laat zien wat je verkoopt in een whiteboard- of 2D Animated Video.
  Nieuwe diensten of producten? Introduceer het in een korte animatie.
  Ook voor B2B webwinkels.

Waarom een animatie werkt

Dat een animatie goed werkt bewijst deze casus van Dropbox. Plaats ook een animatie op je homepage of landingspage van je webwinkel en zorg ervoor dat je bezoekers zien & onthouden waarom ze het beste bij jouw kunnen kopen en wat je onderscheidt van andere webwinkels.

  Bereik hogere conversies met een webwinkel animatie.
  Uitstekend voor zoekmachine optimalisatie van je webwinkel.
  Gebruik de kracht van YouTube.

Webwinkel Animatie Hippehanddoeken.nl

Op Hippehanddoeken.nl vind je mooie badlakens, douchelaken , strandlakens, saunalakens en badjassen aan, van uitstekende kwaliteit. De webwinkel bestaat al een paar jaar en biedt een voor Nederland unieke collectie. Zowel voor B2C als B2B wordt geleverd. Als bezoeker kun je je handdoek of badjas laten borduren en deze bijvoorbeeld als een persoonlijk cadeau aan iemand geven. Omdat veel bezoekers niet goed duidelijk hebben hoe de borduurdienst precies werkt heeft Animaty.nl samen met Hippehanddoeken.nl een animatie gemaakt met uitleg over de webwinkel en specifiek de borduurdienst.

Marlies van Voicebooking.com heeft de voice-over verzorgd en de animatie is binnen 2 weken opgeleverd.

Wil je ook een leuke Whiteboard – of 2D Animated Video waarin je laat zien wat jouw webwinkel zo uniek maakt? Neem dan snel contact op of vraag een offerte aan.

Opdrachtgevers