Skip links

De juiste stem bij je animatie

Voice-overs | Meertalig | Bekende stemacteurs

Een professionele voice-over is – samen met sound-design en de juiste muziek – het sausje over je animatie. Animaty werkt met verschillende freelance voice-overs samen en met voicebooking.com. Op deze manier kunnen we voor elke doelgroep en boodschap te juiste stem adviseren. Wil je je eigen voice-over inhuren, ook dat is mogelijk. Wil je een voice-over in een andere taal? Ook dat kan, ruim 30 talen en verschillende accenten.

Lees ook het blog: kies je voor een mannelijke of vrouwelijke voice-over?.

Voorbeelden

In samenwerking met voicebooking.com

Wij werken voor het inhuren van voice-overs meestal samen met voicebooking.com. Tientallen professionele voice-overs, dus een ruime keus!

Jente Kater, oprichter van voicebooking.com over de samenwerking: “Wij vinden het belangrijk eerlijk zaken te doen. Geen rare fratsen, maar vaste tarieven. En snel handelen. Van aanvraag tot levering van de voice-over: vaak al binnen de tijd dat andere stemmenbureau’s ├╝berhaubt een pricequote kunnen maken. We zijn blij met de samenwerking, onze stemacteurs in combinatie met de creatieve animaties van Animaty zijn een ijzersterkte combinatie!”.

Klanten aan het woord

"De samenwerking met Animaty was erg prettig. We konden in korte tijd een mooie animatie laten realiseren, dankzij de professionaliteit, snelheid en flexibiliteit van Animaty. Afspraken werden nagekomen en onze aanpassingen op het concept, als gevolg van voortschrijdend inzicht, werden telkens snel doorgevoerd, waarbij goed werd meegedacht met onze wensen!" Rianne Schuurman, namens de Provincie Groningen