Op deze pagina kun je de verschillende animaties bestellen tegen een vaste prijs. Na betaling ontvang je een bevestigingsmail. We nemen vervolgens contact met je op ter kennismaking en om een datum en tijdstip voor de intake (Skype of telefonisch) vast te leggen.

Wil je een maatwerk Whiteboard video of 2D Animated Video laten ontwikkelen in je eigen huisstijl, met maatwerk karakters en een unieke verhaallijn, kijk dan op deze pagina.

Wil je meer dan 1 animatie laten maken dan gelden interessante kortingen, onder meer afhankelijk van in hoeverre de animaties op elkaar lijken.

Van onderstaande animaties is de prijs exclusief voice-over. Beluister op de website van Voicebooking.com welke stemacteurs (ruim 30 talen mogelijk!) tot je beschikking staan.

De betaling is gericht aan GH Webservices (zie contact) en betalingen worden uitgevoerd door Mollie.nl


 

Bestel Webwinkel Animatie

30 seconden + Full HD Video + Script van circa 60 woorden + Achtergrondmuziek. De keuze om te werken met een voice-over kan worden gemaakt nadat we contact hebben gehad over de inhoudt van de animatie.


 

Bestel 2D Explainer Video

60 seconden + Full HD Video + Script van circa 120 woorden + Achtergrondmuziek.


 

Bestel Whiteboard Animatie

60 seconden + Full HD (1080p) Whiteboard Animatie + Script van circa 120 woorden + Achtergrondmuziek.


 

Bestel Business Video Video

Full HD 1280p Business Video + Keuze uit 220 Scenes + Maximaal 14 Scenes in de video + Tekst verwerkt in elke scene + Achtergrondmuziek.