Neem contact op

Contact opnemen

Wil je meer informatie over het laten maken van een animatie? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens of vraag gelijk een offerte aan.

Adres

Animaty
Oude Ebbingestraat 8B
9712 HH Groningen

Telefoon: +31502110854
E-mail: support@animaty.nl

Kun je niet wachten? Bel Gerald op 06-15282397

Gerald - Bel: 0615282397

Klanten aan het woord

We zijn blij met al onze opdrachtgevers. Zo divers en veel verschillende branches. Denk hierbij aan zorg, overheden en ook MKB bedrijven en webwinkels.

We zijn erg blij met het eindresultaat: een kleurrijke animatie die helder maakt waar Lefier voor staat en gaat de komende vier jaren. We hadden een uiterst scherpe planning. Dit vroeg veel van de flexibiliteit van Animaty. Maar ze hebben er alles aan gedaan om de werkzaamheden zodanig in te plannen, dat onze planning keurig is gehaald.

Marleen Piek

Lefier

The collaboration with Animaty was a pleasant journey resulting in an unique and informative video on the work of the Bioproduct Engineering research group at the RuG. This was achieved not least because of easy and quick communication, good platforms used for feedback and excellent management of the complex new topic and a short time frame.

Lisanne Hameleers

Rijksuniversiteit Groningen

Animaty heeft voor ons een mooie 2D animatie gemaakt over ons product, een unieke en innovatieve trillingsmeet-oplossing voor gebruik in de bouw. Wij kregen alle ruimte om mee te denken, en zowel het script als de animatie bij te sturen. Wij zijn blij met het eindresultaat, en hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren.

Margreet Rozema

Omnidots.com

We konden in korte tijd een mooie animatie laten realiseren, dankzij de professionaliteit, snelheid en flexibiliteit van Animaty. Afspraken werden nagekomen en onze aanpassingen op het concept, als gevolg van voortschrijdend inzicht, werden telkens snel doorgevoerd, waarbij goed werd meegedacht met onze wensen!

Rianne Schuurman

Provincie Groningen

Animaty wist onze ideeën op een creatieve manier om te zetten in een visueel verhaal. Daarnaast verliep de communicatie soepel en werden we wekelijks op de hoogte gehouden van de voortgang en voorgestelde aanpassingen. Hierdoor is het uiteindelijk een goede, heldere whiteboard-animatie geworden.

Mandy Duijn

Yess

Ik vind het erg fijn dat men nu in slechts een paar minuten kan zien waar mijn lezingen over gaan en wat ze ervan kunnen verwachten. Het is door Animaty heel helder en treffend in beeld gebracht. De samenwerking met Gerald was erg prettig: hij had aan een paar woorden genoeg en ging meteen aan de slag. Ik ben zeer tevreden!

Judith Visser

Judithvisser.nl

Wij vinden het belangrijk eerlijk zaken te doen. Geen rare fratsen, maar vaste tarieven. En snel handelen. Van aanvraag tot levering van de voice-over: vaak al binnen de tijd dat andere stemmenbureau’s überhaubt een pricequote kunnen maken. We zijn blij met de samenwerking, onze stemacteurs in combinatie met de creatieve animaties van Animaty zijn een ijzersterkte combinatie!

Jente Kater

Voicebooking.com

We hebben gekozen voor een animatie om DITKANIK.NU, ons eigen e-Portfoliosysteem, op een snelle en duidelijke manier uit te leggen. De (nieuwe) gebruiker ziet in de animatie stap voor stap hoe DITKANIK.NU werkt. Doordat de animatie dit op een visuele manier laat zien, krijgen onze gebruikers een goed beeld van DITKANIK.NU en kunnen ze direct aan de slag!

Raymond Steenkamp

Ditkanik.nu

Het werken met een animatie is wat ons betreft een originele en effectieve manier om je dienst of product onder de aandacht te brengen. We zijn blij met het resultaat! Animaty heeft ons hierbij goed geadviseerd en dacht graag mee over de optimale invulling van onze animatie. Feedback van onze kant werd goed opgepakt en verwerkt. Kortom: een fijne samenwerking!

Evert Vols

Improof

We zijn erg tevreden over onze samenwerking met Animaty. Inhoudelijk kwam Gerald precies met het goede verhaal dat we graag wilden vertellen. Ook gaf hij hier en daar heel creatief een twist aan onze soms wat saaie beleidstaal. Hierdoor hebben we nu een hele mooie animatie die in anderhalve minuut de hoofdlijnen van ons preventieplan weergeeft. Uit de eerste reacties blijkt dat dit precies de manier is om onze bewoners erbij te betrekken.

Petronella Stroop

Gemeente Opsterland