Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Lees hieronder de veelgestelde vragen. Heb je zelf een vraag neem dan gerust contact op.

Wat is een uitleganimatie?

Een uitleganimatie verheldert ingewikkelde concepten in een paar seconden. Je kunt je bedrijf of dienst of product LATEN ZIEN & iets kort-en-krachtig uitleggen aan de kijker.

Wordt een animatie goed onthouden?

Je bezoeker onthoudt slechts 10% van wat hij hoort, maar 50% van wat hij ziet & je kunt tot een 70% hogere conversie krijgen omdat je LAAT ZIEN wat je doet.

Hoeveel woorden passen in 1 minuut?

Een animatie van 60 seconden bevat ongeveer 130 woorden bij een gemiddelde leessnelheid.

Kan een animatie meertalig?

Ja! Zowel voice-over als ondertiteling kan in circa 30 talen. Ook kunnen we helpen bij vertalen van scripts en teksten.

Is een animatie goed voor mijn vindbaarheid?

Google (en ook andere zoekmachines) zijn gek op video content, dit betekent dat pagina’s MET een hogere ranking krijgen dan pagina’s ZONDER. Daarnaast hebben animaties een grote ‘aaibaarheidsfactor’: bezoekers/mensen vinden het leuk en zijn sneller (in vergelijking met een textueel bericht) geneigd je animatie te delen. Ook dit vindt Google prettig, het zorgt voor meer links en bezoekers naar bijvoorbeeld je website. Last but not least: publiceer je video of animatie op YouTube. YouTube is naast eigendom van Google ook de een-na grootste zoekmachine. De ranking in YouTube heeft direct invloed op de ranking in Google, en daarnaast wordt YouTube steeds vaker gebruikt als zoekmachine. Met video en de juiste optimalisatie is de kans groter dat een website gevonden wordt doordat de video in de zoekresultaten van YouTube verschijnt, of doordat de video zorgt voor een hogere ranking in Google.