Maak je animatievideo interactief

Maak je (animatie)video interactief. Het laatste halfjaar heeft het aantal educatieve video’s een enorme vlucht genomen. Leraren nemen lessen op en studenten kijken de lessen online of ondernemers delen hun kennis in webinars en binnen online communities. 

Maar hoe zorg je ervoor dat kijkers de aandacht erbij houden en alleen dat zien wat voor hen interessant is? Door je video interactief te maken! Bijvoorbeeld door een inhoudsopgave toe te voegen of door vragen te stellen aan je kijker. 

Met onze software kunnen we extra ‘layers’ toevoegen aan video’s (animatievideos in ons geval 🙂 en hiermee zorg je voor extra beleving, simpel gezegd: kijkers nemen de stof beter tot zich en zullen langer naar je video’s kijken.

Een voorbeeld: op dit moment zijn we bezig met een animatie voor een museum waarin je kunt zien welke tentoonstellingen er zijn. Op elk moment in de animatie kun je straks via de inhoudsopgave doorklikken naar tentoonstelling van je keuze. Makkelijk en extra service voor je kijkers.

 

   - -