Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Leuk dat je een offerte wilt ontvangen voor het maken van een animatie! Het is handig als je vertelt waar de animatie over zal gaan en hoelang de animatie ongeveer zal gaan duren. Je ontvangt binnen 24 uur het voorstel via de mail. Je kunt ons ook bellen via +31502110854.

Je contactpersoon: Gerald

Gerald Hammenga

  Klanten Animaty

  Wat zeggen onze klanten

  The collaboration with Animaty was a pleasant journey resulting in an unique and informative video on the work of the Bioproduct Engineering research group at the RuG. This was achieved not least because of easy and quick communication, good platforms used for feedback and excellent management of the complex new topic and a short time frame.

  Lisanne Hameleers

  Rijksuniversiteit Groningen

  Animaty heeft voor ons een mooie 2D animatie gemaakt over ons product, een unieke en innovatieve trillingsmeet-oplossing voor gebruik in de bouw. Wij kregen alle ruimte om mee te denken, en zowel het script als de animatie bij te sturen. Wij zijn blij met het eindresultaat, en hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren.

  Margreet Rozema

  Omnidots.com

  We konden in korte tijd een mooie animatie laten realiseren, dankzij de professionaliteit, snelheid en flexibiliteit van Animaty. Afspraken werden nagekomen en onze aanpassingen op het concept, als gevolg van voortschrijdend inzicht, werden telkens snel doorgevoerd, waarbij goed werd meegedacht met onze wensen!

  Rianne Schuurman

  Provincie Groningen

  Animaty wist onze ideeën op een creatieve manier om te zetten in een visueel verhaal. Daarnaast verliep de communicatie soepel en werden we wekelijks op de hoogte gehouden van de voortgang en voorgestelde aanpassingen. Hierdoor is het uiteindelijk een goede, heldere whiteboard-animatie geworden.

  Mandy Duijn

  Yess

  Ik vind het erg fijn dat men nu in slechts een paar minuten kan zien waar mijn lezingen over gaan en wat ze ervan kunnen verwachten. Het is door Animaty heel helder en treffend in beeld gebracht. De samenwerking met Gerald was erg prettig: hij had aan een paar woorden genoeg en ging meteen aan de slag. Ik ben zeer tevreden!

  Judith Visser

  Judithvisser.nl

  Wij vinden het belangrijk eerlijk zaken te doen. Geen rare fratsen, maar vaste tarieven. En snel handelen. Van aanvraag tot levering van de voice-over: vaak al binnen de tijd dat andere stemmenbureau’s überhaubt een pricequote kunnen maken. We zijn blij met de samenwerking, onze stemacteurs in combinatie met de creatieve animaties van Animaty zijn een ijzersterkte combinatie!

  Jente Kater

  Voicebooking.com

  We hebben gekozen voor een animatie om DITKANIK.NU, ons eigen e-Portfoliosysteem, op een snelle en duidelijke manier uit te leggen. De (nieuwe) gebruiker ziet in de animatie stap voor stap hoe DITKANIK.NU werkt. Doordat de animatie dit op een visuele manier laat zien, krijgen onze gebruikers een goed beeld van DITKANIK.NU en kunnen ze direct aan de slag!

  Raymond Steenkamp

  Ditkanik.nu

  ‘Het werken met een animatie is wat ons betreft een originele en effectieve manier om je dienst of product onder de aandacht te brengen. We zijn blij met het resultaat! Animaty heeft ons hierbij goed geadviseerd en dacht graag mee over de optimale invulling van onze animatie. Feedback van onze kant werd goed opgepakt en verwerkt. Kortom: een fijne samenwerking!

  Evert Vols

  Improof

  We zijn erg tevreden over onze samenwerking met Animaty. Inhoudelijk kwam Gerald precies met het goede verhaal dat we graag wilden vertellen. Ook gaf hij hier en daar heel creatief een twist aan onze soms wat saaie beleidstaal. Hierdoor hebben we nu een hele mooie animatie die in anderhalve minuut de hoofdlijnen van ons preventieplan weergeeft. Uit de eerste reacties blijkt dat dit precies de manier is om onze bewoners erbij te betrekken.

  Petronella Stroop

  Gemeente Opsterland