Over ons

Elke dag maken we met veel liefde en plezier animaties. In allerlei soorten en maten en voor fantastische klanten. In ons team gaat de voorliefde voor animaties bij ons allemaal terug tot toen we nog kind waren. Pas later hebben we begrepen dat animaties niet alleen leuk zijn, maar ook bijzonder krachtig. Krachtig om impact te maken en om te zorgen dat jij je boodschap goed kunt overbrengen.

Wie is wie

Van links naar rechts: Rajat, Taani, Mick, Gerald.

We werken niet alleen voor onze klanten maar vinden het ook leuk om te experimenteren met eigen werk. Zo hebben we dit jaar de Week van de Whiteboard georganiseerd en wat te denken van onze zomerserie waarin we markante Groningse gebouwen in een animatie hebben omgetoverd. En om zelf te laten zien wat we doen bloggen we ook regelmatig en bezoeken animatie festivals.

Wij maken alles wat jij kunt bedenken. Wil je een grote oerang-oetan die hangend onder een helikopter het Wilhelmus zingt? Wij animaren het. We werken niet met standaardpakketten, maar met programma’s als Photoshop, Illustrator en After Effects om zo elke animatie bijzonder te maken. En met de hand, vaak begint het daar. Simpelweg met een potlood en een leeg A-4’tje. Hierdoor hoeven we zelden ‘Nee’ te verkopen en zijn onze klanten blij met het werk wat we voor ze mogen doen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Heb je interesse om een animatie te laten maken? Vraag dan een offerte aan en ontvang binnen 24 uur alle informatie over de mogelijkheden, werkwijze en prijzen. Wil je liever persoonlijk contact? Bekijk hier onze contactgegevens.