Over ons

Elke dag maken we met veel liefde en plezier animaties. In allerlei soorten en maten en voor fantastische klanten.

Geschiedenis

Animaty is opgericht in 2017. In ons team gaat de voorliefde voor animaties bij ons allemaal terug tot toen we nog kind waren. Pas later hebben we begrepen dat animaties niet alleen leuk zijn, maar ook bijzonder krachtig. Krachtig om impact te maken en om te zorgen dat jij je boodschap goed kunt overbrengen.

Wie is wie

Van links naar rechts: Rajat, Taani, Mick, Gerald.

We werken al een paar jaar met een hecht team. Gerald maakt met klanten een supermooi script. Rajat, Taani en Mick doen al het animatiewerk. Leuk om te weten: Taani heeft jaren voor Disney in Australië als animator gewerkt.

Naast scripting, uitwerken beeldtaal en het animatiewerk doen we ook het sound-design zelf.

Ook werken we regelmatig met externen samen, bijvoorbeeld als het om de inhuur van voice-overs gaat.

Samenwerkingen

Onze klanten zijn heel verschillend, zowel het MKB als overheden en zorg. Hieronder kun je een aantal referenties bekijken. We zijn blij met al onze opdrachtgevers. Zo divers en veel verschillende branches. Denk hierbij aan zorg, overheden en ook MKB bedrijven en webwinkels. Allemaal bedrijven die iets willen laten zien. En als animatie daarvoor de beste manier is, laten we dan gaan samenwerken! Soms is video trouwens een betere manier, als dat zo is zullen we dat eerlijk zeggen en je doorverwijzen naar de juiste specialist daarvoor.

Ook werken we graag samen met communicatie- en reclamebureaus. Zij bedienen de klant, wij werken – vaak op de achtergrond – aan sterke animaties die bijvoorbeeld worden gebruikt binnen een specifiek, online project.

Cultuur
Onze bedrijfscultuur is informeel en zonder poespas. Snelle en directe communicatie. We houden van doorpakken. We gaan altijd voor zoveel mogelijk maatwerk in onze animaties en het liefst hebben we persoonlijk contact met onze klanten. Heb je zin in koffie?

Leuk om te weten
We werken niet alleen voor onze klanten maar vinden het ook leuk om te experimenteren met eigen werk. Zo hebben we dit jaar de Week van de Whiteboard georganiseerd en wat te denken van onze zomerserie waarin we markante Groningse gebouwen in een animatie hebben omgetoverd. En om zelf te laten zien wat we doen bloggen we regelmatig en ook kun je ons e-book gratis downloaden vanaf deze site.

Oerang-oetan
Wij maken alles wat jij kunt bedenken. Wil je een grote oerang-oetan die hangend onder een helikopter het Wilhelmus zingt? Wij animaren het. We werken niet met standaardpakketten, maar met programma’s als Photoshop, Illustrator en After Effects om zo elke animatie bijzonder te maken. En met de hand, vaak begint het daar. Simpelweg met een potlood en een leeg A-4’tje.

Hierdoor hoeven we zelden ‘Nee’ te verkopen en zijn onze klanten blij met het werk wat we voor ze mogen doen.

Contact
Ben je enthousiast en wil je van start? Of wil je weten wat een animatie voor jou kan betekenen? Of heb je een ruw idee en wil je eens sparren? Of wil je weten wat het kost?

Twijfel niet maar stuur ons een berichtje, vraag een offerte aan of bel Gerald op +31502110854.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Heb je interesse om een animatie te laten maken? Vraag dan een offerte aan en ontvang binnen 24 uur alle informatie over de mogelijkheden, werkwijze en prijzen. Wil je liever persoonlijk contact? Bekijk hier onze contactgegevens.