Over ons

Animatiestudio uit Groningen

Wij zijn een kleine en flexibele animatiestudio, creativiteit en een persoonlijke aanpak staan bij ons voorop.

Elke dag maken we met veel plezier animaties. In allerlei soorten en maten en voor fantastische klanten.

We werken niet met standaardpakketten, maar met programma’s als Photoshop, Illustrator en After Effects om zo elke animatie bijzonder te maken. En met de hand, vaak begint het daar. Simpelweg met een potlood en een leeg A-4’tje. Hierdoor hoeven we zelden ‘Nee’ te verkopen en zijn onze klanten blij met het werk wat we voor ze mogen doen.

De liefde voor animaties gaat terug tot toen we nog kind waren. Pas later hebben we begrepen dat animaties niet alleen leuk zijn, maar ook bijzonder krachtig om een verhaal te vertellen.

Van links naar rechts: Rajat, Mick, Gerald.

Rajat, 2D animator
Mick, creative animator/storytelling
Gerald, script writer & jouw contactpersoon

Opdrachtgevers

We maken animaties voor klanten die actief zijn in hele verschillende branches. Bijvoorbeeld voor startups, in het onderwijs, de zorg, de overheid, de transportwereld en het toerisme. Het middel – de animatie – is altijd hetzelfde maar het doel altijd weer anders!

Werkwijze

We doorlopen bij elke animatie dezelfde stappen, dit zorgt voor structuur en duidelijkheid. Dit begint met een brainstorm wat leidt tot een script wat wordt omgezet in een storyboard wat vervolgens wordt geanimeerd.

Je kunt op elk moment je input geven. En je feedback, hiervoor werken we met handige online tools als Invisionapp en Frame.io.

Afspreken?

Wil jij ook tot 88% meer betrokkenheid bij je verhaal en merk? Dat kan met een animatie! Neem contact op om je idee te bespreken of bel gelijk met Gerald: 0615282397.