LAAT HET ZIEN MET EEN ANIMATIE!

Animaty ontwerpt maatwerk animaties en videos met voice-overs in 30 talen.

Met een animatie of video LAAT JE ZIEN wat je doet en je kunt op een effectieve manier iets eenvoudig uitleggen. Daarnaast is het is een uitstekend middel om je online zichtbaarheid te vergroten.

Beelden zijn onweerstaanbaar aantrekkelijk voor de hersenen, je boodschap wordt onthouden en het levert je een hogere conversie op.

Is een animatie iets voor jou? Neem contact op om je idee te bespreken.

De samenwerking met Animaty was erg prettig. We konden in korte tijd een mooie animatie laten realiseren, dankzij de professionaliteit, snelheid en flexibiliteit van Animaty. Afspraken werden nagekomen en onze aanpassingen op het concept, als gevolg van voortschrijdend inzicht, werden telkens snel doorgevoerd, waarbij goed werd meegedacht met onze wensen! Rianne Schuurman namens de Provincie Groningen.

Over Gerald Hammenga

Hallo, ik ben Gerald Hammenga en oprichter van Animaty. Ik ben geboren en getogen op de boerderij in Schildwolde, Groningen.

Op mijn 17e ben ik naar de stad Groningen verhuist, daar woon ik nog steeds, direct onder de Martinitoren.

Tijdens mijn studie Informatiemanagement ben ik begonnen als ondernemer met het internetbedrijf WebFactor, samen met mijn compaan Marc. Dit hebben we in 2005 verkocht en langzamerhand ben ik in de e-commerce beland.

De laatste jaren is hier fascinatie voor animaties bijgekomen, dit heeft geleidt tot de oprichting van Animaty.nl. Animaty werkt zowel voor opdrachtgevers in de Randstad als in het Noorden van het land. Wil je een keer kennismaken stuur me dan een bericht via deze website of bezoek mijn Linkedin profiel.

Mijn doel met Animaty is om de mooiste en meest effectieve animaties te maken die mensen raken en waardoor mensen sneller een bepaalde boodschap begrijpen!

Mijn interessegebieden: Webdesign, Animaties, CRM (SalesForce, Pipedrive), Streetart, Illustraties, Marketing (E-Mail, Mobiel, Social, Analytics), CMS (WordPress), Concepten (SIHN, Huisdierenportaal, PrimoCube), Design (web), Cloudsoftware, Informatiestructuren, Sales, Media (schrijven scoial media berichten), Amateursport & Sportmarketing, Sportevenementen (Tour de France, Voetbal) & Sporten (voetbal, hardlopen, tennis).

Opdrachtgevers

Wat wil jij laten zien met een animatie? Neem contact op om je animatie idee te bespreken of vraag een offerte aan.