LAAT HET ZIEN MET EEN ANIMATIE!

Animaty ontwerpt maatwerk animaties met voice-overs in 30 talen.

Met een 2D Animated – of Whiteboard Video LAAT JE ZIEN wat je doet en je kunt op een effectieve manier iets eenvoudig uitleggen. Daarnaast is het is een uitstekend middel om je online zichtbaarheid te vergroten.

Een animatie is onweerstaanbaar aantrekkelijk voor de hersenen, je boodschap wordt onthouden en het levert je een hogere conversie op.

Is een animatie iets voor jou? Neem contact op om je idee te bespreken.

Over Gerald Hammenga

Hallo, ik ben Gerald Hammenga en oprichter van Animaty. Ik ben geboren en getogen op de boerderij in Schildwolde, Groningen.

Op mijn 17e ben ik naar de stad Groningen verhuist, daar woon ik nog steeds, direct onder de Martinitoren.

Tijdens mijn studie Informatiemanagement ben ik begonnen als ondernemer met het internetbedrijf WebFactor, samen met mijn compaan Marc. Dit hebben we in 2005 verkocht en langzamerhand ben ik in de e-commerce beland.

De laatste jaren is hier fascinatie voor animaties bijgekomen, dit heeft geleidt tot de oprichting van Animaty.nl. Animaty werkt zowel voor opdrachtgevers in de Randstad als in het Noorden van het land. Wil je een keer kennismaken stuur me dan een bericht via deze website of bezoek mijn Linkedin profiel.

Mijn doel met Animaty is om de mooiste en meest effectieve animaties te maken die mensen raken en waardoor mensen sneller een bepaalde boodschap begrijpen!

Mijn interessegebieden: Webdesign, Animaties, CRM (SalesForce, Pipedrive), Streetart, Illustraties, Marketing (E-Mail, Mobiel, Social, Analytics), CMS (WordPress), Concepten (SIHN, Huisdierenportaal, PrimoCube), Design (web), Cloudsoftware, Informatiestructuren, Sales, Media (schrijven scoial media berichten), Amateursport & Sportmarketing, Sportevenementen (Tour de France, Voetbal) & Sporten (voetbal, hardlopen, tennis).

De kracht van een animatie

Dat een animatie leuk is om naar te kijken & dat de boodschap goed overkomt door het gebruik van bewegende beelden is duidelijk.

Maar..een animatie kent meer voordelen:

  Onweerstaanbaar aantrekkelijk voor de hersenen.
  Bereik hogere conversies met animatie videos.
  Uitstekend voor zoekmachine optimalisatie.
  Gebruik de kracht van YouTube.
  Gebruik een animatie off- & online.

Opdrachtgevers

Wat wil jij laten zien met een animatie? Neem contact op om je animatie idee te bespreken of vraag een offerte aan.