Skip links

Hoe kunnen we samenwerken?

Samenwerking met specialisten gezocht

Animaty maakt animaties & video’s voor de zakelijke markt, overheden, gezondheidszorg & voor het onderwijs.

Ik ben op zoek naar communicatie-, marketing-, en webspecialisten om mee samen te werken, om ervoor te zorgen dat meer organisaties gebruik maken van de kracht van een mooie animatie.

Wat is de volgende stap? Ik maak graag een keer kennis onder het genot van een kop koffie of online via Skype om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Neem vooral contact op voor een kennismaking.

Gerald Hammenga
Eigenaar Animaty

Wat ik kan bieden

bullet  2D animated, whiteboard of minimal animaties.
  Prachtige bedrijfsvideo’s.
  Voice-overs in 30 talen.
  Online marketing (YouTube) advies.
  Kick-back fee of korting voor je klant of organisatie.

tel: 06-15282397
mail: [email protected]
skype: gerald.hammenga
linkedin profiel


Wij maken video's...

Commercial video

Een commercial video kun je inzetten voor bijvoorbeeld een tv-commercial of gebruiken binnen je online marketing. Een commercial video is relatief kort (circa 15 seconden) en wordt gemaakt in je eigen huisstijl.

Product video

Wil je een product of dienst promoten? Kies dan voor een product video. Ideaal voor bijvoorbeeld webwinkeliers (productpresentatie) of wanneer je een nieuw product op een creatieve manier wilt introduceren.

Makelaars video

In een makelaars video vertel je wat jouw onderscheidt en welke service klanten mogen verwachten. Animaty doet een voorstel welke beelden het beste passen bij jouw boodschap & zorgt voor het juiste script.

animatie Hanzehogeschool
Animatie Yess.nl
Animatie Seker en Sun Provincie Friesland
Animaties Gemeente Groningen
Animatie Zorgplein Noord

en animaties...

2D animated video

Wat wil je vertellen met een 2D Animated Video? In 30, 60 of 90 seconden wordt aan de hand van een origineel script, een ijzersterke animatie en met de juiste stemacteur de bezoeker meegenomen in jouw verhaal.

Deze animatie stijl is kleurrijk & gedetailleerd.

Whiteboard video

Bij dit type animatie meer ruimte voor tekst & foto’s. De basis is zwart-wit, maar door kleuraccenten toe te voegen leggen we bijvoorbeeld nadruk op bepaalde teksten of de huisstijl.

Deze informatie stijl is zwart-wit & informatief.

Minimal animated video

Deze animaties gebruiken frisse kleuren en ogen minimalistisch. Goed te combineren met tekst. Dit type animatie wordt veel gebruikt bij bijvoorbeeld website introducties en voor gebruik op social-media.

Deze animatie stijl is ‘clean’ & modern.