Animatie TT wandeltocht

Op zaterdag 11 juli 1925 verschenen 27 renners aan de start voor de eerste TT over een parcours met een lengte van 28,4 kilometer. 

De eerste TT’s werden gereden door verschillende Drentse dorpen, zoals Rolde en Hooghalen. En het gave is dat deze voormalige stratencircuits nog steeds bereikbaar zijn en open voor bezoekers en toeristen.

De TT Wandeltocht staat helemaal in het teken van deze wandelroutes, samen met de historie van de TT en prachtige kunstwerken van het Toyisme. 

In opdracht van de TT Wandeltocht en de Provincie Drenthe mochten we een animatie maken over alle mogelijkheden die Drenthe biedt met een TT-bril op. Een supercoole opdracht!

Frank Beekman van de TT Wandeltocht over het waarom van de animatie: “Een culturele wandeltocht vraagt om een culturele verbeelding. Met vakmanschap is onze verbeelding geanimeerd tot een kort en bondig verhaal die wandelaars in Drenthe laat genieten van een historische TT verhaal. De boodschap is duidelijk en het verhaal erg aantrekkelijk. Ideaal voor de website, social media en promotie van de Drentse natuur- en cultuurhistorische TT Wandeltocht.”

Lees hier hoe we deze animatie hebben gemaakt..

   - - -