Skip links

Laat je bedrijf, product, dienst of idee zien met een animatie

Kies uit 3 animatiestijlen

2D Explainer

Met deze handgetekende stijl kan je meer de ruimte in werken. Het oogt speels en is perfect voor het visualiseren van o.a. customer journeys. Perfect voor animaties met een verhalende opzet.

Explainer animaties zijn 100% met de hand getekend. Alle elementen zijn maatwerk waardoor we al je wensen kunnen omzetten in prachtig animerend beeld.

Deze animatiestijl is artistiek & ambachtelijk.

2D Animated

Wat wil je vertellen met een 2D Animated Video? Dit kan bijvoorbeeld een verhaal zijn over je bedrijf, introductie van een nieuw product, een proces uitleggen, een innovatief idee pitchen of een korte promo animatie. 2D Animated Video’s worden in je eigen huisstijl gemaakt en er is veel maatwerk mogelijk.

Maak je animatie krachtiger & persoonlijker met een voice-over. Wij bieden voice-overs in ruim 30 talen en werken met een grote keus aan Nederlandstalige voice-overs.Lees in ons blog waar je op moet letten als je de keuze gaat maken tussen een vrouwelijke of mannelijke voice-over.

Deze animatie stijl is kleurrijk & modern.

Whiteboard

Met een Whiteboard video heb je veel ruimte voor tekst, foto’s & bijvoorbeeld opsommingen. Een hand kan in beeld de illustraties tekenen. Wil je een rustiger vorm dan kan dit ook digitaal geanimeerd.

De basis van een Whiteboard Video is zwart-wit, maar door kleuraccenten toe te voegen leggen we bijvoorbeeld nadruk op bepaalde teksten of wordt je huisstijl beter naar voren gebracht. Vaak kan een Whiteboard Video wat langer duren, lees in ons blog meer over de juiste lengte van een animatie.

Deze informatie stijl is zwart-wit & informatief.

Klanten aan het woord

"De samenwerking met Animaty was erg prettig. We konden in korte tijd een mooie animatie laten realiseren, dankzij de professionaliteit, snelheid en flexibiliteit van Animaty. Afspraken werden nagekomen en onze aanpassingen op het concept, als gevolg van voortschrijdend inzicht, werden telkens snel doorgevoerd, waarbij goed werd meegedacht met onze wensen!" Rianne Schuurman, namens de Provincie Groningen