2D animatie video laten maken

Je doelgroep ziet, snapt en onthoudt beter jouw boodschap met een animatie 

Animaties leggen complexe onderwerpen origineel en eenvoudig uit. Met een animatie wordt je boodschap professioneler, simpeler en effectiever overgebracht.  Wij  maken maatwerk animaties, interactief en meertalig. 

Doelen van een animatie

Veel van onze klanten hebben een wens of een droom. Vaak bestaat het nog niet en ligt het in de toekomst. Animatie werkt dan beter dan video omdat je alles kunt creëren wat tot dan toe slechts bestaat in je brein of op papier.

Een animatie kan verschillende doelen hebben en het is aan ons om dit op een prachtige manier te visualiseren zodat jij je doel bereikt. Een doel kan zijn informatie overbrengen, zorgen voor engagement, hogere conversie, kennis overbrengen, contact met kwalitatief betere leads, de branding van je bedrijf versterken of mensen aanzetten tot een bepaalde actie.

Animaties voor elke branche

We zijn blij met al onze opdrachtgevers. Zo divers en veel verschillende branches. Denk hierbij aan zorg, overheden en ook MKB bedrijven en webwinkels. Allemaal bedrijven die iets willen laten zien. En als animatie daarvoor de beste manier is, laten we dan gaan samenwerken! Soms is video trouwens een betere manier, als dat zo is zullen we dat eerlijk zeggen en je doorverwijzen naar de juiste specialist daarvoor.

Ook werken we graag samen met communicatie- en reclamebureaus. Zij bedienen de klant, wij werken – vaak op de achtergrond – aan sterke animaties die bijvoorbeeld worden gebruikt binnen een specifiek, online project.

Klanten Animaty

Waarom laat je een animatie maken?

Met een animatie kun je op een leuke manier complexe onderwerpen uitleggen. Daarnaast is het is een uitstekend middel om je online zichtbaarheid te vergroten.

Animatie beelden zijn onweerstaanbaar aantrekkelijk voor de hersenen, je boodschap wordt onthouden en het levert je een hogere conversie op.

Je valt 3x beter op met originele content

Met een animatie neem je veel onduidelijkheid weg bij je potentiele klanten. Je bent beter zichtbaar en vindbaar. Maak een grote impact bij je doelgroep met een mooie, attractieve en succesvolle animatie!

Verschillende stijlen en maatwerk

We werken met verschillende animatiestijlen en elke animatie is maatwerk. Wij animeren alles wat je kunt bedenken!

2D Explainer

Met deze handgetekende stijl kan je meer de ruimte in werken. Het oogt speels en is perfect voor het visualiseren van o.a. customer journeys. Perfect voor animaties met een verhalende opzet.

Explainer animaties zijn 100% met de hand getekend. Alle elementen zijn maatwerk waardoor we al je wensen kunnen omzetten in prachtig animerend beeld.

Deze animatiestijl is artistiek & ambachtelijk.

2D Animated

Wat wil je vertellen met een 2D Animated Video? Dit kan bijvoorbeeld een verhaal zijn over je bedrijf, introductie van een nieuw product, een proces uitleggen, een innovatief idee pitchen of een korte promo animatie. 2D Animated Video’s worden in je eigen huisstijl gemaakt en er is veel maatwerk mogelijk.

Maak je animatie krachtiger & persoonlijker met een voice-over. Wij bieden voice-overs in ruim 30 talen en werken met een grote keus aan Nederlandstalige voice-overs.Lees in ons blog waar je op moet letten als je de keuze gaat maken tussen een vrouwelijke of mannelijke voice-over.

Deze animatie stijl is kleurrijk & modern.

Whiteboard 

Met een Whiteboard video heb je veel ruimte voor tekst, foto’s & bijvoorbeeld opsommingen. Een hand kan in beeld de illustraties tekenen. Wil je een rustiger vorm dan kan dit ook digitaal geanimeerd.

De basis van een Whiteboard Video is zwart-wit, maar door kleuraccenten toe te voegen leggen we bijvoorbeeld nadruk op bepaalde teksten of wordt je huisstijl beter naar voren gebracht. Vaak kan een Whiteboard Video wat langer duren, lees in ons blog meer over de juiste lengte van een animatie.

Deze informatie stijl is zwart-wit & informatief.

Leuke extra's

Elke animatie kan nog mooier of slimmer worden gemaakt met leuke extra's. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Voice-overs

Met een keuze uit ruim 200 voice-over heb je altijd de juiste stem voor je eigen animatie. Zelf een voice-over aanleveren kan ook.

Sound-design

Met sound-design maken we animaties levendiger en leuker. Het toevoegen van geluiden versterkt de kracht van de animatie .

Ondertiteling & Audiodescriptie

We kunnen je animatie toegankelijk maken voor mensen met een visuele beperking of ondertitels toevoegen.

Interactieve animaties

Een vraag stellen aan de kijker? De kijker zelf de route in de animatie laten bepalen? Dit kan met een interactieve animatie.

E-learning

Animaties maken ingewikkelde onderwerpen eenvoudig en begrijpelijk en daarom is het een perfecte ondersteuning tijdens e-learning trajecten.

Marketing

Je animatie plaatsen op YouTube en Vimeo en zorgen dat deze goed en op de juiste manier vindbaar is, zowel organisch als via advertenties.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Heb je interesse om een animatie te laten maken? Vraag dan een offerte aan en ontvang binnen 24 uur alle informatie over de mogelijkheden, werkwijze en prijzen.