Welke animatievorm past het beste bij jou?

Een 2D Animated video, Whiteboard video of Minimal animated video kan met of zonder maatwerk elementen worden gemaakt.

Wil je meer dan 1 animatie laten maken dan gelden interessante kortingen, onder meer afhankelijk van in hoeverre de animaties op elkaar lijken.

Maak je animatie krachtiger & persoonlijker met een voice-over. Beluister op de website van Voicebooking.com welke stemacteurs (ruim 30 talen mogelijk!) tot je beschikking staan.

Voor animaties voor de zakelijke markt, de gezondheidszorg en voor webwinkels zijn speciale pagina’s opgezet.

  1. Wat wil jij vertellen?
  2. Kies de gewenste stijl.
  3. Bepaal de duur van de animatie.
  4. Vraag een offerte aan of neem contact op.

Wil je meer informatie? Download dan het e-book ‘Laat het zien!’

Kies uit verschillende animatie stijlen

Stijl 1: 2D animated video

Wat wil je vertellen met een 2D Animated Video? Dit kan bijvoorbeeld een verhaal zijn over je bedrijf, introductie van een nieuw product, een proces uitleggen, een innovatief idee pitchen of uitleg over een bepaalde ziekte. Animated Video’s worden in je eigen huisstijl gemaakt.

In 30, 60 of 90 seconden wordt aan de hand van een origineel script, een ijzersterke animatie en met de juiste stemacteur de bezoeker meegenomen in jouw verhaal. Bekijk de te nemen stappen.

Deze animatie stijl is kleurrijk & gedetailleerd.

Stijl 2: Whiteboard video

In vergelijking met een 2D Animated Video is bij dit type animatie meer ruimte voor tekst, foto’s & bijvoorbeeld opsommingen. Een hand kan in beeld de illustraties tekenen. Wil je een rustiger vorm dan kan dit ook digitaal geanimeerd.

De basis van een Whiteboard Video is zwart-wit, maar door kleuraccenten toe te voegen leggen we bijvoorbeeld nadruk op bepaalde teksten of wordt je huisstijl beter naar voren gebracht.

Deze informatie stijl is zwart-wit & informatief.

Stijl 3: Minimal animated video

Deze animaties gebruiken frisse kleuren en ogen minimalistisch. Goed te combineren met tekst. Dit type animatie wordt veel gebruikt bij bijvoorbeeld website introducties en voor gebruik op social-media.

In 30, 60 of 90 seconden wordt aan de hand van een origineel script, een ijzersterke animatie en met de juiste stemacteur de bezoeker meegenomen in jouw verhaal.

Deze animatie stijl is ‘clean’ & modern.

 

Opdrachtgevers

Wat wil jij laten zien met een animatie? Neem contact op om je animatie idee te bespreken of vraag een offerte aan.