Een animatie laten maken

Je doelgroep ziet, snapt en onthoudt beter jouw boodschap 

Animaties leggen complexe onderwerpen origineel en eenvoudig uit. Met een animatie wordt je boodschap professioneler, simpeler en effectiever overgebracht. 

Wij  maken maatwerk animaties, in verschillende stijlen, interactief en meertalig. 

2D Explainer

Met deze handgetekende stijl kan je meer de ruimte in werken. Het oogt speels en is perfect voor het visualiseren van o.a. customer journeys. Perfect voor animaties met een verhalende opzet.

Explainer animaties zijn 100% met de hand getekend. Alle elementen zijn maatwerk waardoor we al je wensen kunnen omzetten in prachtig animerend beeld.

Deze animatiestijl is artistiek & ambachtelijk.

2D Animated

Wat wil je vertellen met een 2D Animated Video? Dit kan bijvoorbeeld een verhaal zijn over je bedrijf, introductie van een nieuw product, een proces uitleggen, een innovatief idee pitchen of een korte promo animatie. 2D Animated Video’s worden in je eigen huisstijl gemaakt en er is veel maatwerk mogelijk.

Maak je animatie krachtiger & persoonlijker met een voice-over. Wij bieden voice-overs in ruim 30 talen en werken met een grote keus aan Nederlandstalige voice-overs.Lees in ons blog waar je op moet letten als je de keuze gaat maken tussen een vrouwelijke of mannelijke voice-over.

Deze animatie stijl is kleurrijk & modern.

Whiteboard 

Met een Whiteboard video heb je veel ruimte voor tekst, foto’s & bijvoorbeeld opsommingen. Een hand kan in beeld de illustraties tekenen. Wil je een rustiger vorm dan kan dit ook digitaal geanimeerd.

De basis van een Whiteboard Video is zwart-wit, maar door kleuraccenten toe te voegen leggen we bijvoorbeeld nadruk op bepaalde teksten of wordt je huisstijl beter naar voren gebracht. Vaak kan een Whiteboard Video wat langer duren, lees in ons blog meer over de juiste lengte van een animatie.

Deze informatie stijl is zwart-wit & informatief.

Je valt 3x beter op met originele content

Met een animatie neem je veel onduidelijkheid weg bij je potentiele klanten. Je bent beter zichtbaar en vindbaar. Maak een grote impact bij je doelgroep met een mooie, attractieve en succesvolle animatie!

Waarom laat je een animatie maken?

Met een animatie kun je op een leuke manier complexe onderwerpen uitleggen. Daarnaast is het is een uitstekend middel om je online zichtbaarheid te vergroten.
Beelden zijn onweerstaanbaar aantrekkelijk voor de hersenen, je boodschap wordt onthouden en het levert je een hogere conversie op.

Doelen van een animatie

Veel van onze klanten hebben een wens of een droom. Vaak bestaat het nog niet en ligt het in de toekomst. Animatie werkt dan beter dan video omdat je alles kunt creëren wat tot dan toe slechts bestaat in je brein of op papier.

Een animatie kan verschillende doelen hebben en het is aan ons om dit op een prachtige manier te visualiseren zodat jij je doel bereikt. Een doel kan zijn informatie overbrengen, zorgen voor engagement, hogere conversie, kennis overbrengen, contact met kwalitatief betere leads, de branding van je bedrijf versterken of mensen aanzetten tot een bepaalde actie.

Animaties voor elke branche

We zijn blij met al onze opdrachtgevers. Zo divers en veel verschillende branches. Denk hierbij aan zorg, overheden en ook MKB bedrijven en webwinkels. Allemaal bedrijven die iets willen laten zien. En als animatie daarvoor de beste manier is, laten we dan gaan samenwerken! Soms is video trouwens een betere manier, als dat zo is zullen we dat eerlijk zeggen en je doorverwijzen naar de juiste specialist daarvoor.

Ook werken we graag samen met communicatie- en reclamebureaus. Zij bedienen de klant, wij werken – vaak op de achtergrond – aan sterke animaties die bijvoorbeeld worden gebruikt binnen een specifiek, online project.

Klanten Animaty

Wanneer laat je een animatie maken?

Dat kan om erg verschillende redenen. Een aantal voorbeelden uit onze praktijk:
– Je hebt een voetbalclub en je wilt laten zien hoe bijzonder jullie jeugdbeleid is..
– Je wilt laten zien hoe je pleegouder wordt en wat hierbij komt kijken..
– Je wilt een nieuw toeristisch gebied in NL op de kaart zetten..
– Je hebt een uniek Canvas model en wilt dat klanten dit sneller begrijpen..
– Je wilt laten zien wat autisme inhoudt..
– Je wilt laten zien wat echte klantenondersteuning inhoudt..
– Je wilt als scholengemeenschap je toekomstplannen beter uitdragen naar ouders en personeel..