Samen het verschil maken voor een betere buurt

De afgelopen periode hebben we een aantal animatievideo’s gemaakt voor woningcorporatie Lefier.  

Een fijne samenwerking en hieronder de reactie van mijn contactpersoon Marleen nadat ik haar vroeg om feedback:

‘Eind 2021 zocht Lefier een bedrijf dat kon helpen met het visualiseren van haar nieuwe

ondernemingsplan. Vanuit mijn netwerk kreeg ik de tip om eens kennis te maken met Gerald Hammenga van Animaty. Kort na de telefonische kennismaking, kwam hij bij ons langs op kantoor. Gerald kwam goed beslagen ten ijs en deelde mooie voorbeelden om een indruk te geven van de mogelijkheden. Dit gaf een positieve en professionele indruk. En kort na de kennismaking konden we van start.

Gerald heeft een goede bijdrage geleverd aan onze animaties, door kritisch mee te kijken naar onze input en ons scherp te houden op de essentie van ons verhaal.

Alle suggesties en soms gekke wensen die ik tijdens controlerondes terugkoppelde naar Gerald werden goed, snel en zonder morren opgepakt.

We hadden een uiterst scherpe planning. Dit vroeg veel van de flexibiliteit van Animaty. Maar Gerald heeft er alles aan gedaan om zijn werkzaamheden zodanig in te plannen, dat onze planning keurig is gehaald.

Soms waren de visuals ietwat te zakelijk. Ik heb een aantal keren aangegeven dat ik meer warmte/kleur in onze animaties wil hebben. Maar dat werd vervolgens prima uitgevoerd!’

Marleen en Gea en team veel succes met alle plannen binnen Lefier!!

  

   - - - - -

Leave a comment