Skip links

Animatie portfolio

Werk

Hieronder kun je voorbeelden zien van gemaakte animaties! Heb je vragen of interesse in een samenwerking neem dan contact op.

Pure Infinity: meet the BONCUS

Is er een alternatief voor de dure en milieuonvriendelijke naverbranders/RTO’s in de flexo industrie? Ja!

Maak kennis met de BONCUS van Pure Infinity: een ‘groene’ en kostenefficiënte oplossing. Deze animatie laat zien hoe de BONCUS precies werkt.

Bekijk

Aanmeldproces in de jeugdzorg

In deze video laten we zien hoe je als verwijzer een cliënt kunt aanmelden bij Elker: Jeugdhulp en Onderwijs. Deze animatie is vooral bedoeld voor professionals maar ook voor ouders die zo beter begrijpen wat er achter de schermen gebeurt.

Bekijk

Animaties Euroborg, Martinitoren en het Forum

In een aantal korte animaties hebben we de mooiste gebouwen in de stad Groningen laten zien in onze zomerserie ‘Markante gebouwen in Groningen’.

Bekijk

Expert in energiemanagement

Babette weet als topsporter als geen ander hoe belangrijk het is om hart, hoofd en lichaam in de juiste balans te hebben. Deze animatie verteld haar verhaal.

Bekijk

Animatie Improof – Canvas model

Het Improof Canvas helpt jou een structuur neer te zetten waarin continu klantgericht verbeteren de nieuwe manier van werken is. Zo zorg je er voor dat er met de feedback van je klanttevredenheidsonderzoek ook echt iets wordt gedaan. Van inzicht naar actie!

Bekijk

Animatie Omnidots.com

Voor Omnidots.com hebben we deze animatie gemaakt om te laten zien wat je allemaal met een SWARM kunt doen en hoe deze wordt gebruikt. De animatie zal vooral worden ingezet op internationale beurzen waar Omnidots aanwezig is.

Bekijk

Animatie TBR Solutions

Voor TBR hebben we deze Engelstalige whiteboard animatie gemaakt, in iets meer dan 60 seconden maak je kennis met de wereld van TBR.

TBR Energy Solutions is een internationaal opererend ingenieurs- en adviesbureau. Het bedrijf bestaat meer dan 40 jaar en deze animatie laat zien waar TBR voor staat.

Bekijk

Elker – De stappen naar het pleegouderschap

Elker: Jeugdhulp en Onderwijs begeleidt in de provincie Groningen ouders naar het pleegouderschap. In deze animatie kun je zien welke stappen worden doorlopen.

Bekijk

Animatie Office Centre

Voor Office Centre Nederland hebben we deze korte promotie animatie gemaakt over de Office Centre tankpas. Dit is een tankpas en Office Centre klantenkaart in één. Ook spaar je bij elke transactie voor shoptegoed op aankopen bij Office Centre.

Bekijk

Week van de Whiteboard

Ter promotie van de Week van de Whiteboard hebben we deze animatie gemaakt. Ook gelijk de introductie van de nieuwe whiteboard stijl!

Bekijk

Interculture App

Foto-animatie over de Culinair Frans A-Z App van Interculture. De animatie wordt gebruikt voor promotie van de App in Google Play en de AppStore.

Bekijk

2D Animated Video voor Circufair

Animatie gemaakt voor Circufair. In 60 seconde wordt uitgelegd en getoond wat Circufair doet: duurzame kantoorinrichting naar een volgend niveau tillen. Dit doen ze op een bijzondere manier met veel service voor de klant.

Bekijk

Animatie SOOOG

Stichting Openbaar Onderwijs Oost Groningen verzorgt het openbaar onderwijs in de gemeenten Westerwolde, Oldambt en Pekela.

Deze animatie laat zien wie SOOOG is & wat SOOOG gaat bereiken de komende jaren. Cunera van Selm verzorgde de voice-over.

Deze animatie is gemaakt in opdracht van Vizicom Creatief Digitaal Bureau.

Bekijk

Animatie ‘Haal alles uit je afval’.

Met het project ‘Haal alles uit je afval’ heeft de gemeente Groningen als doelstelling om van Groningen in 2025 een afvalloze stad te maken. In Groningen gooien we nu gemiddeld 400 kg afval per persoon per jaar weg. Dat kan minder!

Bekijk Lees meer

Animatie Reham: verkoop je huis in 4 stappen.

Voor Reham Makelaars & Taxateurs heeft Animaty een 2D Animated Video gemaakt ter introductie van Reham ‘t Zelf. Hiermee verkoop je zelf je huis in 4 stappen.

Bekijk

Gemeenten stappen over op groene energie.

Alle gemeentelijke en provinciale gebouwen, bruggen, sluizen, straatlantaarns en kermisattracties in de gemeenten Groningen, Hogeland, Midden-Groningen, Westerkwartier en Delfzijl werken vanaf 1 januari 2019 op groene stroom.

Bekijk Lees meer

Een dag bij Yess Executive Search Leadership Development.

YESS ondersteunt toonaangevende organisaties bij het identificeren van ondernemende, hoogopgeleide en ambitieuze kandidaten. Deze animatie laat zien hoe een dag erbij YESS uitziet.

Bekijk

Animatie over autisme: een leven zonder filters.

De animatie verteld het verhaal van schrijfster Judith Visser en hoe zij als klein meisje de wereld ervoer om haar heen: een wereld vol prikkels.

Bekijk Lees meer