Ons werk

Animatie TT Wandeltocht

Ontdek wandelend het verhaal van de TT in Drenthe..
..met de TT Wandeltocht.

In opdracht van de TT Tocht en de Provincie Drenthe maakten we deze animatie over de geschiedenis van de TT.

Lees en bekijk hier hoe deze animatie tot stand is gekomen..

De krêft van de mienskip

We weten zelf het beste wat in ons dorp werkt. Daarom is het fijn dat de gemeente naar ons luistert en ons ondersteunt bij wat we nodig hebben. Maar meestal redden we onszelf, omdat we ondernemend zijn en ons verantwoordelijk voelen voor een leefbaar dorp. Dat is de krêft van de mienskip, dat is de krêft van Opsterland.

Pure Infinity: meet the BONCUS

Is er een alternatief voor de dure en milieuonvriendelijke naverbranders/RTO’s in de flexo industrie? Ja!

Maak kennis met de BONCUS van Pure Infinity: een ‘groene’ en kostenefficiënte oplossing. Deze animatie laat zien hoe de BONCUS precies werkt.

Animaties Euroborg, Martinitoren en het Forum

In een aantal korte animaties hebben we de mooiste gebouwen in de stad Groningen laten zien in onze zomerserie ‘Markante gebouwen in Groningen’.

Animatie Rijksuniversiteit Groningen

Deze Engelstalige animatie laat het werk zien van de ‘Bioproduct Engineering research group’. In de animatie zien we Anna in gesprek met enzymen. Wat zijn enzymen en waar zorgen ze voor?

Animatie Omnidots.com

Voor Omnidots.com hebben we deze animatie gemaakt om te laten zien wat je allemaal met een SWARM kunt doen en hoe deze wordt gebruikt. De animatie zal vooral worden ingezet op internationale beurzen waar Omnidots aanwezig is.

Expert in energiemanagement

Babette weet als topsporter als geen ander hoe belangrijk het is om hart, hoofd en lichaam in de juiste balans te hebben. Deze animatie verteld haar verhaal.

Elker – De stappen naar het pleegouderschap

Elker: Jeugdhulp en Onderwijs begeleidt in de provincie Groningen ouders naar het pleegouderschap. In deze animatie kun je zien welke stappen worden doorlopen.

Animatie Improof – Canvas model

Het Improof Canvas helpt jou een structuur neer te zetten waarin continu klantgericht verbeteren de nieuwe manier van werken is. Zo zorg je er voor dat er met de feedback van je klanttevredenheidsonderzoek ook echt iets wordt gedaan. Van inzicht naar actie!

Animatie Office Centre

Voor Office Centre Nederland hebben we deze korte promotie animatie gemaakt over de Office Centre tankpas. Dit is een tankpas en Office Centre klantenkaart in één. Ook spaar je bij elke transactie voor shoptegoed op aankopen bij Office Centre.

Animatie TBR Solutions

 

Voor TBR hebben we deze Engelstalige whiteboard animatie gemaakt, in iets meer dan 60 seconden maak je kennis met de wereld van TBR.

TBR Energy Solutions is een internationaal opererend ingenieurs- en adviesbureau. Het bedrijf bestaat meer dan 40 jaar en deze animatie laat zien waar TBR voor staat.

2D Animated Video voor Circufair

Animatie gemaakt voor Circufair. In 60 seconde wordt uitgelegd en getoond wat Circufair doet: duurzame kantoorinrichting naar een volgend niveau tillen. Dit doen ze op een bijzondere manier met veel service voor de klant.

Animatie ‘Haal alles uit je afval’.

Met het project ‘Haal alles uit je afval’ heeft de gemeente Groningen als doelstelling om van Groningen in 2025 een afvalloze stad te maken. In Groningen gooien we nu gemiddeld 400 kg afval per persoon per jaar weg. Dat kan minder!

Gemeenten stappen over op groene energie.

Alle gemeentelijke en provinciale gebouwen, bruggen, sluizen, straatlantaarns en kermisattracties in de gemeenten Groningen, Hogeland, Midden-Groningen, Westerkwartier en Delfzijl werken vanaf 1 januari 2019 op groene stroom.

Beheer je e-portfolio met ditkanik.nu.

Presenteer jezelf via het e-portfolio DITKANIK.NU op een onderscheidende manier, breng je werkervaring in beeld dat verder reikt dan diploma’s en certificaten. Deze animatie laat zien wat je met de ditkanik.nu App kan doen.

Het beleid van de Togtemaarschool

Voor de Togtemaarschool in Bedum hebben we deze animatie gemaakt.In de animatie krijgen we een rondleiding door de school en zien we wat de Togtemaarschool bijzonder maakt. De animatie is vooral bedoeld voor alle ouders, ook voor ouders die nog een schoolkeuze moeten maken.